Developed in conjunction with Joomla extensions.

 

Materialen

Momenteel wordt er les gegeven over het tekenen met pastelpotloden en krijt- of grafietpotloden. In de toekomst zal daar het schilderen met acryl en olieverf en het tekenen met kleurpotloden bij komen.

Pastelpotloden

Een kleurrijk materiaal waarmee je erg gedetailleerd aan de slag kunt gaan. De punten van de potloden zijn scherp te slijpen waardoor je ieder klein haartje op papier kan zetten. Met pastelpotloden kun je veel laagjes over elkaar heen gebruiken, waardoor een fout zo hersteld is en je goed kleuren kan mengen. De grote verzameling potloden die ik inmiddels heb, zorgt er voor dat je kennis kan maken met verschillende merken. Ook kan er gewerkt worden op verschillende ondergronden. Alles van professionele kwaliteit die ik zelf ook gebruik voor opdrachten.

Grafietpotloden

Zoals een zwart/wit foto, dat effect kun je bereiken met grafiet. Hiervoor worden voornamelijk vulpotloden gebruikt waardoor je erg gedetailleerd aan de slag kunt gaan. Dit materiaal is ook erg geschikt om mensenportretten mee te maken. Je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is met grafiet.

Copyright © Realisme In Portret door Anne-Baukje Oord. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Sander Damen.