Developed in conjunction with Joomla extensions.

 

Mogelijkheden

Je kunt bij mij terecht voor een schilderij of tekening in opdracht van zowel dieren, mensen, auto’s of landschappen. Voor een opdracht gebruik ik digitale foto’s die je mij via de e-mail toestuurt. Als er geen digitale foto’s beschikbaar zijn, kan ik ook werken vanaf een afgedrukte foto. Goede kwaliteit van de foto is zeer belangrijk voor een mooi eindresultaat van het werk. Twijfel je tussen een aantal foto’s dan kun je me gerust even mailen, zodat we samen de beste kunnen kiezen.

Tip. Het is ook mogelijk om meerdere onderwerpen/dieren van verschillende foto's te combineren tot een mooie tekening. De achtergrond kun je neutraal houden door een bijpassende kleur papier uit te zoeken. Of je kunt voor een gedetailleerde achtergrond kiezen zoals bijvoorbeeld een weiland met lucht.

Een pasteltekening wordt gemaakt met potloden op stevig gekleurd papier. Bij dit werk kan ik erg gedetailleerd werken. Dit kan een tekening in kleur, sepia of zwart/wit worden.

Een grafiettekening wordt gemaakt met grijs potlood op stevig wit papier. Ook met deze techniek kan ik erg gedetailleerd werken. Deze tekeningen zijn in grijstinten.

Een olieverfschilderij wordt gemaakt met de beste olieverf op hoge kwaliteit opgespannen linnen doek of op paneel. Bij dit werk is de stijl iets losser maar wordt er alsnog realistisch gewerkt. Het wordt afgewerkt met een vernis.

Copyright © Realisme In Portret door Anne-Baukje Oord. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Sander Damen.